ODORIZANTE DE AER MIKADO PETS

Cunoașteți toate odorizantele noastre pentru case cu animale de companie care ajută la neutralizarea moleculei de miros urât și eliminarea lor din mediul înconjurător.

De când, de la La Casa de los Aromas, aromele tipice ale animalelor noastre de companie au fost tratate, iar printr-un studiu meticulos au fost contracarate, obținându-se două parfumuri suculente pentru animalele noastre de companie, o aromă fructată de fructe de pădure și o sugestivă prospețime pe bază de plante de aer proaspăt ..

Avem odorizante specifice pentru animale de companie în două formate diferite:  mikado  și spray. Ambele formate vă vor permite să dați acasă o notă curată. Mikado odorizant format  va elibera parfumul în mod constant , datorită sistemului său de difuzie, în timp ce  formatul de pulverizare va permite să pulverizați pe gustul dvs. și de a sublinia zonele cu cea mai mare concentrație de mirosuri neplăcute.

Folosirea neutralizatorului de miros pentru pisici și câini acasă va ajuta la crearea unui sejur plăcut. Nu uitați că, în plus, veți da atmosfera și veți oferi un miros mult mai plăcut casei dvs. și veți garanta că animalul dvs. de companie nu va deveni niciodată o problemă.