Mikado Intense

În zilele noastre petrecem mai mult timp acasă decât oricând … Prin urmare, este important să fim confortabili, să obținem un spațiu liber și să învățăm să-l umplem de liniște și fericire. Cu siguranță, aceste sfaturi vă vor ajuta să îmbunătățiți atmosfera și vibrațiile bune din casa dvs. cu Odorizantele de camera MIKADO Intense!

 

A face din casa noastră o casă confortabilă este mai complicat decât pare. Aroma casei noastre îi conferă o notă caracteristică, aduce bunăstarea întregii familii și ne face să ne simțim în ton cu mediul nostru cotidian.

 

Odorizantele de acasă ne conduc să experimentăm emoții de tot felul prin aromele lor multiple. Un miros ne poate aduce amintiri despre situații din trecut sau locuri în care am fost deja și, de asemenea, ne poate face să ne simțim relaxați, energici, bucurați sau motivați, printre multe alte senzații.

 

Prin urmare, este important să decidem care parfum este cel mai potrivit pentru diferitele camere care alcătuiesc casa noastră.

 

MIKADO INTENSE: O AROMĂ INTENSĂ PENTRU CASA TA.

 

La Pdepo avem gama noastră Mikado Intense pentru a vă ajuta să găsiți odorizantele de acasă care se potrivesc cel mai bine gusturilor dumneavoastră.

 

Această gamă vă va face să călătoriți prin păduri, ocean sau cele mai exotice fructe tropicale. Această linie de odorizante de acasă te va face să te bucuri de fiecare colț al casei tale, transformându-l într-un spațiu unic.

 


 

Fructe roșii intense Mikado

Fructele sălbatice și mirosul lor unic vă vor transporta în mediul cald al pădurilor vara.
Aroma sa concentrată este ideală pentru acele părți ale casei care necesită o atingere mai intensă.

 

 

 

Mikado Intense Vanilla

Vanilia nu se demodează niciodată! Acest parfum natural și caramelizat este ideal pentru orice cameră din casa ta: hol, sufragerie, dormitoare … Aroma sa elegantă te va face să nu te obosești niciodată de el.

 

 

 

Mikado Intense Ocean

Dacă îți plac mirosurile curate care îți permit să respiri aer proaspăt în timp ce ești parfumat, acest mikado este făcut pentru tine. Nuanțele sale oceanice moi vă vor permite să vă bucurați de o aromă pur relaxantă.

 

 

 

Mikado Intense Lavenda

Acest vechi și cunoscut aliat în lumea odorizantelor de acasă este o opțiune infailibilă dacă nu știi pe care să o alegi. Aroma sa delicată ajută la ameliorarea stresului și favorizează somnolența.

 

 

 

Mikado Intense Mango

Mango este o esență diferită, mirosul său fructat, sălbatic și profund face din acest mikado un odorizant perfect pentru cei care caută un parfum exotic și de lungă durată.

 

 

 

Mikado Intense Bumbac

Căutați un parfum pur și curat care să vă amintească de cel mai albastru cer? Căldura și puritatea acestui parfum te vor captiva.

 

 

 

Mikado Intense Cirese

Cine a spus că nu este posibil să închizi primăvara în casa ta? Această aromă fructată și dulce, cu o ușoară notă de gem, va introduce o prospețime distractivă în casa ta. Valabil pentru toate tipurile de camere.

 

 

 

Mikado Intense Scorțișoare și Portocale

Această combinație perfectă între aroma de citrice a portocalei și dulceața scorțișoarei provoacă senzație. Parfumul său mătăsos va cuceri camera într-un mod subtil și plăcut.

 

 

Odorizantele noastre de acasă vă vor oferi scuza perfectă pentru a vă bucura de o experiență aromatică întreagă și a descoperi care sunt parfumurile care vi se potrivesc cel mai bine.